Selecteer een pagina
Revidea1_NL2
100% web based, no installation required
100% web based, geen installatie vereist
Revidea2
Deel informatie visueel terwijl u op afstand werkt
Revidea3
Opnemen van video’s en maken van foto's
previous arrow
next arrow

Revidea

Revidea biedt een oplossing om de situatie van een klant te visualiseren via het internet. De oplossing wordt geleverd als een Cloud service, zodat u uw bedrijf eenvoudig kunt aansluiten op een standaard streaming oplossing.

Gebaseerd op een community

Revidea steunt op een community.  Dit betekent dat u andere gebruikers van Revidea kan uitnodigen die behoren tot uw organisatie of kantoor, of dat u mensen kan uitnodigen die nog niet zijn geregistreerd in Revidea.  U hebt ook de optie om uw profiel openbaar te maken, zodat andere gebruikers u als deelnemer kunnen toevoegen.  Uitnodigingen en herinneringen worden verstuurd via SMS en e-mail naar alle betrokkenen.

Streaming sessie

Als gebruiker van Revidea zet u een streaming sessie op en nodig uw klant uit om deze sessie te starten.  U kan ook andere deelnemers uitnodigen voor deze streaming sessie. 

Registratie van video en foto’s

Wanneer de klant de streaming sessie op het afgesproken tijdstip start door op de link van de uitnodiging te klikken, zien alle deelnemers de videobeelden die de klant neemt.  Tijdens de sessie kan de initiator van de sessie een video opnemen.  Op verzoek van de deelnemers kan de klant aanvullende foto ’s nemen die kunnen worden geannoteerd door de deelnemers.  Alle opgenomen video en (geannoteerde) foto’s worden opgeslagen en zijn toegankelijk voor alle deelnemers van de sessie.