Selecteer een pagina
Home01
THE CLAIM IS THE MOMENT WHERE THE PROMISE
OF THE PREMIUM IS KEPT OR BROKEN
Home02
Innovatie en automatisering

Zamia biedt vernieuwende oplossingen aan die het bedrijf op korte, middellange of lange termijn voordeel opbrengen.
Het automatiseren van standaard processen is het middel om een onderneming competitiever te maken tegenover de concurrenten.
De oplossingen van Zamia helpen om dat te realiseren.

Home03
Flexibele oplossingen op maat

Zamia focust op het aanbieden van oplossingen, op maat van zijn klanten.
Dit laat toe dat het bedrijf zich volledig op zijn bedrijfsproces kan concentreren.

Home04
Software gerelateerd aan verzekeringsschades

Onze software wordt gebruikt door verzekeraars, expertisebureaus, garages, herstellers en versnelt de afhandeling van deze schades.
De automatisatie en de efficiëntie van communicatiestromen verlaagt substantieel de kosten voor de gebruikers.

previous arrow
next arrow

Dacca

Dacca biedt een oplossing voor verzekeringsmaatschappijen voor de berekening van de reparatiekosten voor een gebouwschade claim.

Gebaseerd op een uitgebreide databank met marktprijzen voor werken en materialen, wordt een gedetailleerde berekening opgemaakt die dient om de claim financieel of via reparatie in natura te regelen. 

ClaimsHUB

Zamia ontwikkelt IT oplossingen, en biedt shared services en consulting aan voor de verzekeraars en de schade industrie. Zamia ontwikkelt en beheert oplossingen voor geoutsourcete schade verwerking, oplossingen voor schade calculatie, agenda en route planning voor interne experts, en biedt consulting aan in deze domeinen.

Zamia biedt een centrale collaborative claims management platform aan voor de verzekeringssector en haar zakelijke partners, waardoor alle partijen die betrokken zijn bij het claimproces beheer informatie kunnen uitwisselen op een veilige en gestructureerde manier.

Zamia ondersteunt het complete schadebeheertraject van schademelding, claims en herstel management tot uitbetaling en verhaal op derden.

Loss Assessment Software Solution (LASS)

Zamia Expertise oplossing (LASS) is de software module voor Expertisekantoren en inspecteurs, en is gebaseerd op de ClaimsHUB.

Via LASS kunnen individuele schade-experts opdrachten ontvangen, online expertiseverslagen maken en deze terugsturen aan de verzekeraar, via een eenvoudige web-toegang op hun tablet apparaten.

Revidea

Revidea biedt een oplossing om de situatie van een klant te visualiseren via het internet. De oplossing wordt geleverd als een Cloud service, zodat u uw bedrijf eenvoudig kunt aansluiten op een standaard streaming oplossing.

Als gebruiker van Revidea zet u een streaming sessie op en nodig uw klant uit om deze sessie te starten.  U kan ook andere deelnemers uitnodigen voor deze streaming sessie.